Category: "Zkušenosti"

Hyundai i20

October 10th, 2014

AutoAuto stárne, často začíná potřebovat servis za nemalé peníze a důvěra, že vás vždy doveze kam chcete i zpět, pomalu klesá. To je znamení, že přišel čas auto nahradit jiným. Tento celkem velký krok jsem odkládal velmi dlouho a zvažoval všechny možnosti, jakého nástupce vybrat. Nakonec jsem se rozhodl pro Hyundai i20. Jaké má auto klady a zápory? Zkusím se s vámi o ně nezaujatě podělit. Tedy tak nezaujatě, jak jen to půjde...

Full story »

Zásilky ze zahraničí prostřednictvím FedEx-u

March 26th, 2012

Po ne zrovna nejlepších zkušenostech se zahraničními zásilkami posílanými poštou, které pak celně vyřizuje (zastupuje) Česká Pošta, jsem si myslel, že mě nic nepřekvapí. Nebo alespoň, že mě nic nepřekvapí nemile, když se obrátím na některou z "profesionálních" dopravních společností. Jak krásně a bohužel i dost draze se lze mýlit, jsem ani ve snu nečekal.

Full story »

Nákup auta u AAA Auto

December 17th, 2011
Rozhodl jsem se koupit si ojeté auto. Nejvíce jich lze nalézt (i díky intenzivní vtíravé reklamě) na AAA Auto, takže jsem se rozhodl zkusit využít jejich slušně velké nabídky. O svoje zkušenosti jsem se rozhodl se podělit.

Full story »